Σμαραγδένιος Κόσμος

Κατηγορίες: Εκδόσεις Ανεμολόγιο, Επιστημονικής φαντασίας, Μυθιστόρημα

ΙSBN: 978-618-5742-11-9

Περιγραφή

Σ’ έναν αόρατο κόσμο παράλληλο προς τη Γη, τον Σμαραγδένιο Κόσμο, ο σαγηνευτικός και μυστηριώδης Σαιρμέν, που κατέχει γνώσεις και μυστικά, ετοιμάζει ένα εργαστήριο εκλέπτυνσης των ανθρώπινων σωμάτων και των ανθρώπινων συνειδήσεων. Καθώς ο πλανήτης Γη απειλείται από τις λανθασμένες επιλογές των κατοίκων του, μια νέα φυλή ανθρώπων ετοιμάζεται να ξεκινήσει από εκεί για να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας. Μια παρέα από τέσσερα νεαρά κορίτσια κι ένα αγόρι θα κληθούν να ταξιδέψουν στον Σμαραγδένιο Κόσμο για να συνδράμουν στις προσπάθειές του. Εκεί θα ανακαλύψουν μυστήρια των πλανητών και θα συναντήσουν σημαντικές παρουσίες που ρυθμίζουν τη ζωή στη Γη, των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαν. Κυρίως όμως θα έρθουν αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό, το παρελθόν τους και ίσως και το μέλλον τους, καθώς στον Σμαραγδένιο Κόσμο ο χρόνος συμπυκνώνεται. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν είναι απρόσμενες. Θα τα καταφέρουν άραγε, και με ποιο τίμημα;

Κριτικές

Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Λένας Κούστα

Η συνέντευξη της συγγραφέως Λένας Κούστα, γιατρός Ενδοκρινολόγος, για το βιβλίο της “Σμαραγδένιος Κόσμος”

Συνέντευξη Λένας Κούστα στο "BEAUTY DAYS WITH A BOOK"

Η συγγραφέας του βιβλίου Λένα Κούστα, έδωσε συνέντευξη στο ιστολόγιο “BEAUTY DAYS WITH A BOOK” για το βιβλίο της “Σμαραγδένιος Κόσμος”

Παρουσιάσεις

Αναπαραγωγή Βίντεο

Παρουσίαση του βιβλίου στην Κέρκυρα

Η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας και οι εκδόσεις Ανεμολόγιο πραγματοποίησαν την παρουσίαση του βιβλίου της ενδοκρινολόγου Λένας Κούστα με τίτλο: «Σμαραγδένιος Κόσμος» και την έκθεση φωτογραφίας-ζωγραφικής της οδοντιάτρου Λίλλης Μπαλή. Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Δρ Μαρία Μάνδυλα- Κουσουνή, παιδίατρος- ιστορικός. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Κώστας Σπίγγος, νευρολόγος- συγγραφέας. Λίλλη Μπαλή, οδοντίατρος και η συγγραφέας, Λένα Κούστα. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 20.00 στην Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας.

Παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα

Παρουσίαση του βιβλίου της Λένας Κούστα “Σμαραγδένιος Κόσμος” εκδόσεις “Ανεμολόγιο” στην Αθήνα το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο “Lux Athens”. Την παρουσίαση του βιβλίου την έκανε η κα Κλεοπάτρα Λυμπέρη, συγγραφέας.

Παρουσίαση του βιβλίου στη Δράμα

Την παρουσίαση του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας της ιατρού ενδοκρινολόγου Λένας Κούστα με τίτλο: «Σμαραγδένιος Κόσμος», διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας συνεργασία με τις εκδόσεις Ανεμολόγιο. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 20.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κική Χεριστανίδου, δημοσιογράφος, ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσουν η Όλγα Βασιλείου, πυρηνικός ιατρός, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας και η Μαριάνθη Λαζαρίδου, συγγραφέα

Παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Από την παρουσίαση του βιβλίου «Σμαραγδένιος Κόσμος» της Λένας Κούστα από της εκδόσεις “Ανεμολόγιο” στο “Σπίτι του βιβλίου BooKafe” στη Θεσσαλονίκη.